Kaikki hinnat sivuillamme ovat ALV0%

TUG mobiilirobotti tuo ratkaisun sairaalan logistiikkaan

Valmistaja: Aethon
Tuotekoodi: 1234
Saatavuus: Tilaus

Vaihtoehdot


* Kuvaus:

Määrä: Lisää koriin

TUG autonominen kuljetusjärjestelmä, TUG-robotti on kehitetty erityisesti sairaaloihin

TUG itsenäisesti kulkeva kuljetusjärjestelmä on kehitetty lääkkeiden, ruoka-annosten, liinavaatteiden, jätteiden ja muun materiaalin kuljettamiseen sairaalaympäristössä. Markkinajohtaja Atheonin TUG-robotteja on sairaaloissa jo yli 1000 kpl. Robotiikkapalveluiden tarve kasvaa sairaaloissa ja TUG robottijärjestelmä tuo helpotusta sairaalan sisäiseen logistiikkaan.

TUG-kuljetusrobottijärjestelmä auttaa sairaaloita automatisoimaan ja kehittämään sisäisiä kuljetuksia eri toiminnoissa. Robottijärjestelmä hyödyntää nykyiaikaista digitaalista teknologiaa parhaimmillaan. Vaunutilaukset ja edelleen lähetykset voidaan hoitaa ja muuttaa joustavasti suoraan omalta älypuhelimelta, tabletilta tai seinään kiinnitetystä näppäinpäätteestä. Robotin kulkua voidaan seurata reaaliajassa vaikkapa puhelimesta. 

Muunneltava ja joustava robottijärjestelmä

Erilaiset TUG-järjestelmään suunnitellut ja sairaalaan optimoidut kuljetusvaunut kattavat laajan logististen tarpeiden kirjon. Sama robottiyksikkö muuntuu helposti erilaisiin kuljetuksiin, kun siihen vaihdetaan automaattisesti kiinnittyvä kuljetusvaunuosa.

Järjestelmä on hyvin joustava, jossa käyttäjän mitä moninaisemmat toiveet voidaan huomioida. Kun robottijärjestelmä on otettu käyttöön, käyttäjät itse voivat muokata asetuksia vastaamaan mahdollisia muuttuvia tarpeita. TUG tarjoaa myös 24/7/365 monitorointi- ja käyttäjätukipalvelun sekä hälytykset vikatilanteissa.

Kuljetusrobotti sairaalaympäristöön

Kuljetusvaunu on fyysiseltä kooltaan kompaktin kokoinen, joka pystyy liikkumaan ympäristöissä ja käytävillä, joissa samaan aikaan liikkuu ihmisiä. TUG on ketterä ja liikkuu helposti sairaalaympäristössä. 

Kustannussäästöä ja viihtyvyyttä

Tutkimusten mukaan logistiikkakustannukset ovat noin 30 % sairaalan kokonaiskustannuksista. Automaattisesti liikkuva kuljetusjärjestelmä auttaa lisäämään työn tehokkuutta ja henkilöstön viihtyvyyttä, ja samanaikaisesti tuomaan kustannussäästöjä. Robotiikka vapauttaa henkilöstön työaikaa potilastyöhön.

Haluatko tutustua TUG robotin toimintaan sairaalaympäristössä tai kuulla lisää robottien toiminnasta? Ota yhteyttä Lauri Piispanen, puh. 0440 262 327 tai sähköpostilla

Seinäjoen keskussairaala palkittiin vuoden 2023 TUG robottien RoboHeroWinner -palkinnolla. Lue lisää.

Katso YLE:n Robomestareiden tekemä video TUG robotista

 

KuvakeTiedoston nimiKoko
ED-TUG-2020-hospitals.pdfED-TUG-2020-hospitals.pdf1.36MBLataa
ED-TUG-sairaalaan_2019.pdfED-TUG-sairaalaan_2019.pdf704.75KBLataa

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa tuotteistamme, palveluistamme ja tarjouksistamme sähköpostiisi. Liity tästä