Kaikki hinnat sivuillamme ovat ALV0%

TUG mobiilirobotti on teollisuuden sisälogistiikkaratkaisu

Valmistaja: Aethon
Tuotekoodi: 1234
Saatavuus: Tilaus

Vaihtoehdot


* Kuvaus:

Määrä: Lisää koriin

TUG autonomisesti kulkeva logistiikkarobotti tuo kustannustehokkuutta ja automatisoi teollisuuden sisäistä logistiikkaa

Materiaalin liikuttaminen ei tuo lisäarvoa tuotantoprosessiin. Sen sijaan henkilöstön työpanoksen kohdentuminen tuottavampaan työhön kuin materiaalien siirtelyyn tuotantolaitoksessa tehostaa yrityksen prosesseja ja tuo kustannussäästöjä.

TUG tukee tuotannon Lean-mallia

TUG vähentää materiaalinkäsittelystä aiheutuvaa hukkaa, se vastaa signaaleihin ja tukee ”pull”-mallia materiaalinkulussa. TUG kykenee vastaamaan reaaliajassa tuotantolinjan ERP/MES-signaaleihin ja äkillisiin kutsuihin. Näiden avulla voidaan ehkäistä tuotantolinjan yllättäviä ja ei-toivottuja katkoja. 

Mahdollistaa työntekijöiden ja robottien välisen yhteistyön 

TUG liittää yrityksen automaatiosaarekkeet toisiinsa kuljettamalla materiaalia sinne missä sitä kulloinkin tarvitaan. TUG pystyy suorittamaan tehtäviä tuotantotyöntekijöiden rinnalla, jolloin syntyy yhteistä robottiteknologiaa. 

Työntekijöiden turvallisuus paranee

Loukkaantumiset ovat yleisiä toistuvissa ja yksitoikkoisissa staattisissa työtehtävissä sekä raskaiden kuormien käsittelyssä. TUG vähentää yrityksen tiloissa tapahtuvaa materiaalin siirtelyyn liittyviä työtehtäviä, ja auttaa parantamaan työturvallisuutta. 

Mahdollistaa Teollisuus 4.0 

Autonominen TUG-robotti tukee teollisuuden automaatiota, sillä se voidaan kytkeä reaaliajassa tuotantokoneisiin ja ohjelmistoihin. Tämä mahdollistaa Teollisuus 4.0 toteutumisen.
TUG on järkevä, mobiilisti liikkuva robotti, joka kuljettaa erilaista materiaalia ja tarvikkeita. Sillä kulkee tehokkaasti niin komponentit, raaka-aineet, työkalut, työn alla olevat tuotteet, viimeistellyt tuotteet, pakatut tuotteet kuin jätemateriaalit. TUG voi kuljettaa noin 500 kg kuormaa. Se noutaa ja jättää automaattisesti räkit ja materiaalisäiliöt haluttuun paikkaan MES-systeemin tai työntekijöiden antamista signaaleista. 

Yksi alusta, monta käyttötapaa

Vaihdettavan alustan ansiosta TUGilla voidaan kuljettaa useita erilaisia räkkejä, rullakoita ja vaunuja. Siihen on saatavilla myös lukittavia lokerikkoja luottamuksellisen materiaalin kuljettamiseen. TUG onkin monipuolisesti hyödynnettävä ja erittäin joustava autonominen kuljetusväline. Jos reittejä on tarvetta muuttaa, ne voidaan ohjelmoida uudelleen, sillä TUG:n kulku kiinteistössä ei perustu magneetteihin, nauhoihin eikä merkkivaloihin. TUG saadaan anturien avulla kulkemaan myös hississä ja ovista.

TUG tuotannossa

  • Täydentää tuotannon komponentti- ja kokoonpanotarpeita automaattisesti 
  • Jättää ja poimii vaunut automaattisesti käyttöpaikalle 
  • Kuljettaa valmistuksessa olevat tuotteet seuraavaan tuotantopaikkaan tai valmiit tuotteet varastoon

TUG varastossa ja jakelussa

  • Kuljettaa lavalle lastatut laatikot varastoon tai lähettämöön

Katso videolta kuinka TUG toimii teollisuudessa

Lisätietoja antaa Lauri Piispanen, puh. 0440 262 327 tai sähköpostilla

 

 

KuvakeTiedoston nimiKoko
TUG_T3_Manufacturing_vk.pdfTUG_T3_Manufacturing_vk.pdf862.06KBLataa
ED-TUG-teollisuuteen_2020_02.pdfED-TUG-teollisuuteen_2020_02.pdf892.13KBLataa

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa tuotteistamme, palveluistamme ja tarjouksistamme sähköpostiisi. Liity tästä