Verkkokauppa- ja toimitusehdot

VERKKOKAUPPA

 

Kaikki tieto, jonka rekisteröitynyt käyttäjä saa sivuiltamme, joka ei ole saatavilla ilman rekisteröintiä on liikesalaisuuden piiriin kuuluvaa. Täten myös hinnat ovat salassa pidettävää tietoa, ja niitä ei saa antaa muiden (kolmannen osapuolen) tietoon.

 

TOIMITUSEHDOT

Tilaus ja toimitus

 

Kaikki ennen klo 13 tilatut varastossa olevat tuotteet pyrimme toimittamaan saman työpäivän aikana. Toimitusaika ei koske asennusta vaativia tietokoneiden yksilöllisiä kokoonpanoja.

 

Toimituskulut

 

Yli 200 € toimituksista emme peri toimitus- tai laskutuslisää. Tilaukseen lisätään ainoastaan rahdin hinta. Hinnat ovat arvonlisäverottomia.

 

Pientoimitus- ja laskutuslisä

 

Alle 200 € tilauksesta perimme 7 € pientoimituslisän. Lisäksi alle 50 € tilauksiin lisäämme 5 € laskutuslisän. Hinnat ovat arvonlisäverottomia.

 

Jälkitoimitukset

 

Jälkitoimituksista veloitamme normaalin rahdin hinnan.

 

Tilinavaus

 

Tilinavausta haetaan oheisella tilinavaushakemus-kaavakkeella, jonka voi palauttaa sähköpostilla tai postitse. Julkisten yhtiöiden ja yhteisöjen ei tarvitse täyttää tilinavaushakemusta. 

 

Vakuutus

 

Eagle Data vakuuttaa kaikki kotimaahan toimitettavat myyntilähetykset (toimitusehtona TOP tai CIP). Vakuutusmaksu 0,08 % tilauksen arvosta lisätään automaattisesti laskuun.

 

Rahtimuodot

 

Toimitamme lähetykset pääsääntöisesti Postin tai Matkahuollon kuljetuksilla (sopimustoimittajamme). Lähetyksiin on myös mahdollista käyttää asiakkaan omaa kuljetussopimusta.
Huom! Matkahuollon lähetykset lähtevät pääsääntöisesti vasta tilauspäivää seuraavan arkipäivän aamukuljetuksiin. 10 € lisämaksusta on mahdollista saada lähetys saman päivän kuljetuksiin (toimitetaan Matkahuoltoon erikseen).

Huom! Valkokankaat lähetetään Postin kotimaan rahtipalvelulla, jolloin veloitusperusteena on tilavuuspaino sekä etäisyys kilometreinä.

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa tuotteistamme, palveluistamme ja tarjouksistamme sähköpostiisi. Liity tästä