Kaikki hinnat sivuillamme ovat ALV0%

Mobiilityöpiste MLC405 näppäin- ja hiiritasolla

Valmistaja:
Tuotekoodi: 17000961
Saatavuus: Tilaus

Vaihtoehdot


Mobiilityöpisteen lisäosat:


Määrä: Lisää koriin

Mobiilityöpiste MLC405 näppäin- ja hiiritasolla

Mobiilityöpisteen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat keveys, pieni koko ja erinomainen liikkuvuus. Työpisteen saa muunneltua eri käyttötarkoituksiin sopivaksi lisätarvikkeiden avulla. Lisätarvikkeet kiinnitetään työtasoa ympäröivään Euro-kiskoon tai vaunun runkoon.

Kannettavaa tietokonetta voi käyttää joko pöytätasolla tai sen voi sijoittaa työtason alla olevaan koteloon, jolloin näyttö tulee näkyviin takareunassa olevasta aukosta. Tällöin erillistä näppäimistöä voidaan pitää joko pöytätasolla tai näppäin- ja hiiritelineellä. Kotelossa on reiät kaapeleiden läpivienneille. Vaunuun voi myös kiinnittää erillisen näytön tai Medical PC:n näytön lisätarvikkeena saatavan tukivarren ja VESA-kiinnikkeen avulla. Tukivarren korkeutta voidaan säätää.

Työpiste on lukittava jolloin kansi ja lukko suojaavat varkauksilta ja roiskeilta.

Työpisteen korkeutta on helppo säätää kaasujousen avulla, ja varmistaa ergonominen työskentely sekä seisten että istuessa. Korkeutta voidaan säätää 800…1200 mm välillä.

Mobiilityöpisteen MLC405 tekniset tiedot:

  • Työtason koko 520 x 370 mm
  • Portaaton korkeudensäätö 800 – 1200 mm
  • Pyörät 125 mm halkaisijaltaan, kaksi pyöristä jarrullisia
  • Lukittava
  • Tasoa ympäröi eurokisko, joka toimii myös kahvana
  • Ulkomitat 590x540x940 mm (L x S x K)

Lisäosat:

Mobiilityövaunuun on saatavilla useita lisäosia optiona mm. hoitotarvikekori, käsidesipullon teline, kannake kertakäyttökäsinepaketeille, kansioteline 1 kansiolle, kansioteline 3 kansiolle, nesteenantoteline, tablet-tietokoneen kannake, riskijäteastian kannakkeita sekä jätesankoja. Kysy meiltä lisää optioista. 

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa tuotteistamme, palveluistamme ja tarjouksistamme sähköpostiisi. Liity tästä