Optoma-projektoreiden myynti-, takuu- ja huoltoehdot

Tilaajan vastuu

 

Tilaajan katsotaan lukeneen ja hyväksyneen nämä ehdot ennen tilauksen tekoa. Teknisten tietojen paikkansapitävyydestä vastaa yksinomaan kyseisen tuotteen valmistaja. Mikäli olet epävarma jonkin tuotteen sopivuudesta aikomaanne käyttöön, ota yhteyttä ennen hankintapäätöstä myyntiimme puh. 05 2262 323 tai myynti@eagledata.fi.
 
Takuuehdot

 

Maahantuomillamme Optoma-projektoreilla on normaalisti 36 kuukauden valmistustakuu, ellei tuotteen kohdalla ole toisin mainittu. Projektoreiden takuuseen ei sisälly projektoreiden lamput, joille myönnämme pääsääntöisesti 3 kuukauden tai 6 kk/1000 tunnin takuuajan. Takuuaika selviää ko. mallin yhteydessä annetuista teknisistä tiedoista. Takuuaika alkaa tuotteen toimituspäivästä asiakkaalle. Takuu ei kata vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet asennusvirheestä, ulkopuolisista tekijöistä (kuten esim. ylijännitepiikit tai ukkosen aiheuttamat vauriot) tai valtuuttamattoman huollon aiheuttamista toimenpiteistä. Takuu ei kata myöskään huolimattomasta tai käyttöohjeen vastaisesta käytöstä tai käsittelystä aiheutuvia vikoja.
 
Huoltoehdot / Takuuhuolto

 

Optoma-projektoreiden takuuhuollot hoitaa puolestamme Elcare Nordic, joten niitä ei tule lähettää Eagle Datan huoltoon. Mikäli Optoma-data/videoprojektorisi menee epäkuntoon, toimi näin:
 
Tee huoltokutsu

Huoltotyötä tilatessa sinun tulee tietää projektorin malli, sarjanumero, tarkka vikakuvaus ja projektorin ostopäivä. Pakkaa projektori asianmukaisesti ja huolellisesti, liittä mukaan kopio ostokuitista sekä kopio huoltotilauksesta.
 
ASIAKKAAN PYYNNÖSTÄ Elcare Nordic tilaa noudon (Posti) projektorille ilmoittamastasi osoitteesta. Pakettia ei siis tarvitse itse toimittaa postiin.
HUOM! Maksuton noutopalvelu koskee vain Eagle Datan maahantuomia OPTOMA-projektoreita. Merkitse Viankuvaus-kenttään tätä varten merkki "Eagle". Takuukorjauksen jälkeen Elcare Nordic palauttaa projektorin ilmoittamaasi osoitteeseen.

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa tuotteistamme, palveluistamme ja tarjouksistamme sähköpostiisi. Liity tästä