Kaikki hinnat sivuillamme ovat ALV0%

Beam telepresence-robotti - Kysy tarjous!

Valmistaja:
Tuotekoodi: 1234
Saatavuus: Tilaus
Määrä: Lisää koriin

Onko Sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kysy lisätietoja tästä tuotteesta, klikkaa tähän

Beam® Telepresence-robotti säästää aikaa ja rahaa!

Tilasta toiseen liikkuva Beam telepresence-robotti on aikaa ja rahaa säästävä työväline tämän päivän terveydenhuollossa tai vanhusten hoivassa. Robotin välityksellä saadaan konsultaatiota hoitotyöhön kollegalta tai lääkäriltä ilman hänen fyysistä läsnäoloa. Hoivatyössä voidaan vaikkapa tarkastaa vanhukselta, että hänellä on kaikki kunnossa menemättä itse hänen huoneeseen.

Robotilla valvot vanhuksia ja sairaita etänä

Hoivakodin käytäviä pitkin tai kotona kulkeva robotti voidaan ohjata juuri sinne, minne sen halutaan menevän. Vaikkapa katsomaan onko asukkailla kaikki kunnossa vai tarvitsevatko he jotakin. Vastaantulevien kollegoiden tai matkalla olevien asukkaiden kanssa voidaan robotin välityksellä vaihtaa samalla vaikkapa pari sanaa keskenään ja kysellä kuulumisia. Tämä lisää myös asukkaiden turvallisuudentunnetta, kun heidän hyvinvoinnistaan välitetään.

Työn ohjaus etänä, mutta silti vieressäsi

Henkilöstön osaaminen on voimavara, joka kannattaa jakaa yrityksen sisällä. Telepresence-robotin avulla onnistuu henkilökohtainen työnohjaus. Robotti tulee työpisteellesi tai siihen paikkaan, jossa työnohjaus halutaan toteuttaa. Kumpikin näkee toisensa ja opastus tapahtuu lähes kädestä pitäen. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme ja varaa demolaite teidän ympäristöön testattavaksi!

Kuvake Tiedoston nimi Koko
BeamPlus.pdf BeamPlus.pdf 512.85KB Lataa

Liity uutiskirjeen postituslistalle

Saat tietoa tuotteistamme, palveluistamme ja tarjouksistamme sähköpostiisi. Liity tästä